Horoskop Srbije i naše zdravlje

horoskop srbijeKao što postoji lični horoskop neke osobe tako postoji i horoskop države. Za  horoskop države se uzima datum i vreme  proglašenja te iste države. Za Srbiju bi trebalo računati horoskop prve nemanjićke države kao i horoskop iz 2006. kada je proglašena RS. Tačan  datum osnivanja prve srpske države se ne zna pouzdano, a još manje vreme nastanka. Mnogi astrolozi koriste proglašenje nezavisnosti Srbije na Berlinskom kongresu, ali ja ću sliku našeg zdravlja za sada gledati samo iz horoskopa RS od 2006.godine.
U horoskopu  države položaj Meseca i ascedent ili podznak, govori o narodu i onom što će se njemu dešavati. Mesec u horoskopu Miloševićeve Jugoslavije ali i Srbije i Crne Gore kao i sadašnje Srbije nije najsrećnije postavljen. Što znači da narodu, za razliku od političara nikako nije dobro. Nisam paranoična ali se pitam kako to da uvek puca samo po narodu i da li je to baš puka slučajnost.  Mesec u horokopu ove Srbije se nalazi u blizancima u 5.kući. To govori da kod našeg naroda može biti problema sa disajnim organima. Vidimo da je porast raka pluća naročito kod muškaraca veoma izražen. Doduše ovaj položaj meseca ukazuje da naš narod voli da puši i da nije previše disciplinovan kada je zdravlje u pitanju. 5. kuća govori i o velikom broju kardiovaskularnih problema koje naša ljubav prema pušenju samo još više pogoršava. Po ovom horoskopu Srbija je u podznaku Vodolija a Vodolije mogu imati problema sa cirkulacijom i krvnim sudovima što samo naglašava podložnost naroda kardiovaskularnim problemima. Blizanci su skloni nepravilnoj ishrani, a pre svega stalnom grickanju raznoraznih gluposti, jedenju “sʹ nogu, na brzinu. ”Tome je  naročito naklonjena mlada populacija, što se naravno veoma nepovoljno odražava na zdravlje.  Mesec u blizancima, podznak u vodoliji i Uran i Neptun u prvoj kući  govore o narodu koji je veoma inteligentan i kreativan. Čak bi se moglo reći  genijalan i vrlo originalan ali i nedovoljno istrajan i uporan. Uran u prvoj kući u vodoliji naglašava podložnost stresu a njega je i previše u ovim vremenima. Takođe, ova kombinacija daje sklonost ka rasejanosti, napetosti, nestrpljivosti, nervozi… Ukoliko mi ne verujete, dovoljno je da se provozate autobusom gradskog prevoza u Beogradu. Uran i Neptun u prvoj kući donose poplavu raznih retkih bolesti, a pre svega bolesti koje za uzrok imaju pad imuniteta koji nastaje zbog nervoze, stresa, nepravilne ishrane, zračenja... Uran u prvoj kući baš govori da smo preplavljeni raznim zračenjima  od kojih ne umemo da se zaštitimo. A možda i ne želimo, ako uzmemo u obzir zračenja mobilnih telefona i kompjutera. Neptun daje sklonost i ka porocima, drogi i alkoholu. Vodolija donosi mogućnost  problema sa kolenima, a blizanci sa rukama i gornjim delom kičme. Vodolija i mesec u blizancima više naginju mentalnim nego fizilkim aktivnostima, što znači da više volimo da sedimo u buljimo u telefon ili kompjuter nego da se krećemo a nedostatak fizičke aktivnosti svakako pogoršava kompletnu zdravstvenu sliku našeg naroda.
Sve ovo govori da ima dosta predispozicija za razne bolesti. Uzroci bolesti mogu biti spoljašnji stres, nesigrunost, razna zračenja ali i naša nedisciplina, nepravilna ishrana, nedostatak kretanja i neodgovornost prema sopstvenom zdravlju.

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh