Jupiter u Jarcu

jupiter u jarcu

photo: pixabay

Jupiter je 2.decembra prošle godine iz znaka Strelca prešao u znak Jarca u kom će boraviti sve do 19.decebra 2020.godine. Jupiter se u ovom znaku ne oseća dobro jer se Jupiter i Jarac veoma razlikuju. Kako je Jupiter gost u znaku Jarca moraće da se ponaša onako kako domaćin od njega zahteva. Pogotovo što se i planeta Satrun, vladar Jarca već duže vreme nalazi u ovom znaku što govori da Jupiter nema drugog izbora osim da se pokori domaćinu.
Jupiter je planeta optimizma, napredovanja, širenja, visokog obrazovanja, dalekih putovanja... Jarčevi će zbog uticaja Jupitera osetiti veći priliv optimizma ali će i dalje ostati čvrsto nogama na zemlji. Mnogi pripadnici ovog znaka će poželeti da se obrazuju, da završe neke visoke škole a biće i onih koji će želeti da putuju i otkriju nove svetove. Kako je Jarac vrlo štedljiv, rasipanja para na neke egzotične destinacije neće biti ali poslovna putovanja su za ovaj znak vrlo prihvatljiva. Dok Jupiter bude boravio u znaku Jarca sve tradicionalne vrednosti će doći do izražaja što se može osetiti u svim oblastima života pa i u modi, muzici, umetnosti.. Ali Jupiter u Jarcu će pogodovati i širenju nacionalizma i zatvaranja u sopstvene granice kako lične tako i državne. Isto tako Jupiter u Jarcu je povoljan za građevinsku industriju i tržište nekretnina, kao i za poljoprivredu, rudarstvo i sve oblasti vezane za zemlju. Jarac je znak veoma bogatih ljudi ali i onih najsiromašnijih slojeva društva. Bogati industrijalci mogu uvećati svoj kapital dok se siromašni mogu nadati boljim uslovima života i većim socijalnim davanjima. Takođe, Jarac je i znak starije populacije pa mnogi od vas koji misle da je njihovo vreme prošlo mogu osetiti želju da pokušaju da još nešto značajno urade u svom životu.
Balkansko poluostrvo je pod vladavinom znaka jarca što znači da bi i mi na ovim prostorima mogli u 2020.da očekujemo određeno poboljšanje životnih uslova ali na žalost i porast nacionalizma.
Jarčevi su pod jakim nebeskim uticajem u ovoj godini. Tri velike planete se u isto vreme nalaze u ovom znaku. Odavno je tu već stacioniran Pluton i Saturn je tu duži period. Ova godina počela je i vrlo značajnom konjukcijom Saturna i Plutona u Jarcu a sada im se pridružio i Jupiter. Za sve osobe rođene u znaku ili podznaku Jarca ali i sve zemlje i regione koje su pod vladavinom ovog znaka ova godina će svakako biti značjna. Tri planete u znaku Jarca govore da pripadnici ovog znaka uče veoma važne lekcije. Saturn je planeta rada, reda i discipline i ta lekcija je Jarčevima najbliskija. Pluton je planeta transformacije a Jarčevi su tradicionalisti koji se opiru svakoj promeni. Jupiter pomaže da se sve lekcije koje Jarčeve dugo muče, sada lakše savladaju. On unosi nadu i veru u strog i krut život Jarčeva. Ulazak Jupitera u znak Jarca će doneti olakšanje naročito mlađim pripadnicima ovog znaka koje je boravak Saturna u njihovom znaku prilično namučio. Zato je sada prilika da svoje teško i bolno stečeno znanje primene u praksi i da razmahnu krila.
Mada je Jarac veoma realan i praktičan on je u isto vreme i jako ambiciozan i veliki materijalista što može pod dejstvom Jupitera da otupi njegovu urođenu opreznost i da ga natera na preterivanje koje može dovesti do propasti. Pogotovo pod uticajem Plutona u Jarcu koji želi moć. Zato dragi Jarčevi pametno radite i ostvarićete uspeh. Ovo je godina u kojoj prvo treba da završite započete projekte a potom da krenete u realizaciju novih planova i najvažnije, klonite se preteranog zaduživanja. Ovo se odnosi i na pojedince ali i na sve one koji se bave biznisom. Potrebno je biti promišljen i kada su lični prihodi u pitanju a ne samo na poslovnom planu. Da je pamet i te kako potrebna govori boravak Jupitera u Jarcu tokom 2008. godine koji je doveo do velike ekonomske krize, upravo zbog prezaduženosti i država i pojedinaca.
Najveći i najpovoljniji uticaj uticaj Jupitera u Jarcu osetiće naravno Jarčevi ali i drugi zemljani znaci: Devica i Bik kao i Škorpija i Ribe. Tamo gde vam se u natalnom horoskopu nalazi znak Jarac u toj kući, odnosno oblasti života možete najviše da napredujete ove godine.

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh