Kako astrološki znaci slave Novu godinu u doba korone

kako astroloski znaci slave novu godinu u doba korone
Ovan

Ovan je uvek spreman za dobar provod. To što zbog korone ne može da ide na doček niti da pozove sve svoje prijatelje neće ga sprečiti da organizuje odličnu zabavu za svoje ukućane. On je večiti optimista i želi da Novu godinu dočeka u što boljem raspoloženju, jer je ubeđen da će biti bolja. 

Bik

Nije mu jasno zbog čega se drugi bune, njemu je super. Spremio je obilje ukusne hrane a tu je i dobra muzika i njegovi najmiliji pa šta mu više treba. Baš će lepo da se opusti i da uživa. Prirediće sebi i svojima odličan doček u kućnoj varijanti.

Blizanci

Nedostaje im društvo, priča, smeh ali srećom tu je telefon. Svo veče zove prijatelje ili im šalje poruke. U međuvremenu se slika, slika stan, trepezu, jelku i naravno sve kači na fb i instagram. Dok broji lajkove razmišlja da je ovaj doček ispao bolje nego što se nadao.

Rak

Rak je zadovoljan, porodica je na okupu i svi su zdravi a to je sada najvažnije. Oni su dobri kuvari tako da su za ovaj doček spremili brdo ukusne hrane, naravno tu je piće i muzika i eto dobrog provoda. Rakovi, uostalom, kao i bikovi baš umeju da uživaju u svom domu sa svojom porodicom.

Lav        

Lav je spremio najbolju garderobu. Besprekorno doteran želi da isprati ovu staru i dočeka Novu godinu. Pa šta ako nigde ne ide, to ne znači da treba da izgleda zapušteno. Uostalom potrebno je da zaseni sve prijatelje na fb i instagramu svojim izgledom. 

Devica                 

Kad već ne može nigde da ide Devica će da iskoristi to veče da pospremi kuću, jer uredna i blistava kuća za nju je pravo zadovoljstvo, mada zna da to njene ukućane nervira. Ona je uvek za neku intimniju atmosferu tako da njoj uopšte ne smeta što nema dočeka. Samo još da ona stigne da se sredi pre ponoći.

Vaga

Vaga još uvek razmišlja da li da Novu godinu dočeka u pidžami ili da ipak pozove svoje najbolje prijatelje da zajedno isprate staru i dočekaju Novu godinu. Zaljubljenim Vagama je mnogo lakše: lepo ukrašen dom, romantična atmosfera i voljena osoba, dovoljno za prelepo veče.  

Škorpija

Dobro, nema dočeka ali Škorpija se ne predaje, mora da pripremi nešto posebno za ovu noć. Ukrasiće svoj dom da izgleda, nestvarno magično... Tu je malo ali odabrano društvo i naravno voljena osoba. Za ponoć mora da smisli neko iznenađenje, možda vatromet.

Strelac

Toliko je maštao da ovaj doček provede na nekoj egzotičnoj destinaciji ali ova korona sve pokvari. Kako je po prirodi uvek dobro raspoložen ni pandemija ne može da ga rastuži. Dobra muzika, društvo, malo vina... Pričaće o uspomenama sa prethodnih dočeka i planirati neka nova putovanja i nove avanture.

Jarac

"Taj doček je dobra stvar jer uvek uvek postoji šansa da sretnete nekog poslovnog partnera sa kojim možete malo da diskutuje o poslu," misli Jarac. Kad već ne može nigde da ide, iskoristiće ove dane da završi zaostale poslove. Kraj je godine i obaveza na poslu je preko glave. Ovako će malo da radi a malo da se odmara.

Vodolija

Vodolije se dočeku raduju kao deca. Obožavaju kada ima mnogo ljudi a posebno njihovih prijatelja. Ne mora to da bude glamurozno, dovoljno je da su tu dragi ljudi, dobro piće i zabava može da počne. Ove godine će pozvati samo najbliskije prijatelje da slušaju muziku i gledaju zajedno neki dobar film.   

Ribe

Važno je samo da su sa voljenom osobom, nije važno gde. Romantični i maštoviti umeju uvek da naprave lep ugođaj. Tiha muzika, malo šampanjca, prigušeno svetlo...ovu godinu će ispratiti s ljubavlju i nadom da će sledeća da bude bolja.

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh