Gde letuju astrološki znaci

gd letuju astroloski znaci
Ovan

Ovan je veoma temperamentan i pun energije. Njemu celodnevno izležavanje na plaži predstavlja umor. Za ovaj znak je pravi odmor kada je u pokretu. Ovan sigurno nece svih 10 dana letovanja biti u jednom mestu, on uglavnom voli da svaki dan provede u nekom drugom mestu, na nekoj drugoj plaži. Uživa u avanturama i uzbuđenjima. Voli sve vrste sportova ali pošto je na moru isprobaće skijanje na vodi, ronjenje, vožnju skutera..  

Bik

Mnogi bikovi ne vole da putuju, ne vole da se pomeraju iz svog doma, svoje sigurnosti i svoje zone komfora. Ukoliko ide na letovanje, smeštaj mora biti odličan, plaža blizu i naravno dobra hrana. Za  Bika je pravo uživanje da se ceo dan izležava na plaži u hladovini. Pomeriće se samo kad poželi nešto od hrane i pića. Pored hrane Bik voli da sluša  muziku, zato će rado odabrati mesta sa dobrim večernjim provodom a još radije ona u kojima je već bio i gde  mu je sve poznato.

Blizanci

Ovim ljudima nije toliko važno gde idu, već sa kim idu na odmor. Oni su veoma društveni i zabavni i najvažnije im je da im je i društvo sa kojim idu takvo jer to sigurno garantuje dobar provod. Veoma su radoznali, pokretljivi, ne podnose dosadu... Rado idu na izlete, bez obra da li ih sami organizuju ili idu sa agencijom. Za Blizance je pravo rešenje da iznajme auto i da idu kud god požele i kad god požele, da ih ništa ne ograničava.

Rak

S obzirom koliko Rak voli svoju porodicu i svoj dom neko može da pomisli da on ne voli nigde da ide ali to nije tačno. Rakovi obožavaju da putuju ali da se uvek vrati svojoj kući. Naravno da voli letovanje i  more, pre svega, jer on je  vodeni znak. Kupanje, sunčanje, šetnje pored mora a uveče restoran na obali sa dobrom muzikom..To Rak obožava. Povremeno voli da napravi izlet do nekog obližnjeg istorijskog mesta. Ukoliko je sa voljenom osobom ili sa porodicom uživanje je potpuno.

Lav

Lav uvek ima visoke kriterijume, želi sve najbolje i trudi se da to dobije. Tako je i  kada je izbor letovališta i hotela u pitanju. Za njega su hoteli sa 5 zvezdica gde sve sve odiše luksuzom i glamurom. Mondenska letovališta se podrazumevaju. Lava je lako zamisliti na nekoj jahti kako krstari Mediteranom ili još bolje Karibima.  Ukoliko sebi ne može da priušti letovanje kakvo želi i smatra da zaslužuje, radije će ostati kod kuće.

Devica

Devicama je odmor veoma potreban jer one puno rade tokom cele godine. Verovatno će se odlučiti za more ili neku banju ako su u zrelijim godinama, jer one veoma brinu o svom zdravlju. Ove osobe su vrlo praktične i organizovane. Potrudiće se da po najpovoljnijoj ceni dobiju najbolju uslugu. Uostalom poznate su kao vrlo probirljive i nije im lako ugoditi. Odmor svakako planiraju na vreme , često samim početkom godine, ništa ne prepuštaju slučaju.    

Vaga

Vaga uživa u lepoti, udobnosti, komforu. Voli da letuju u mestima u kojima je dobar provod ali i bogat kulturni sadržaj. Iskoristiće vreme odmora da obiđe istorijske lokalite, muzeje i glerije ali i restorane sa dobrom hranom i muzikom. Vage naravno, najviše vole da na letovanje idu sa voljenom osobom ili porodicom.  Ukoliko nemaju partnera tu je uvek neko od prijatelja spreman da im se pridruži na letovanju jer Vaga je vrlo društvena osoba.

Škorpija

Škorpija nekad voli mir i traži mesta gde nema gužve ni mnogo ljudi. Često se odlučuje za planinu ali neku divljinu ili mala mesta na moru gde nema puno turista.  S druge strane Škorpija obožava i  uzbuđenja, avanture, provod, adrenalin...Hotelske plaže su joj dosadne, radije će se odlučiti za neotkrivene, netaknute plaže, makar bile i rizične. Ona će među prvima isprobati sve vodene sportove na plaži, razne safarije, paraglajding isl... Što je opasnije to je za nju izazovnije.

Strelac

Ovo je svetski putnik. Ukoliko ima novaca on ne čeka odmor da bi negde otputovao. Zapravo njemu je odmor potreban da predahne između dve destinacije. On je avanturista i za njega je najveće zadovoljstvo neplanirano putovanje kada mora na brzinu da se spakuje i krene. Voli more ali voli daleke i egzotične destinacije. Uostalom verovatno je sve bliže obišao. Obožava da ide tamo gde nije bio. Za putovanja se ozbiljno priprema: uči jezike, proučava istoriju i kulturu zemlje u koju putuje.

Jarac

Jarac je još jedan praktičan i organizovan znak koji se takođe trudi da po najpovoljnijoj ceni dobije najbolju uslugu. Dobro će da razmisli pre nego donese konačnu odluku gde će na letovanje. On ne voli iznenađenja i avanture. Smeštaj mora da bude udoban ali ne mora i luksuzan. Sve mora da bude na dohvat ruke: plaža, hotel restoran. Obaezan je wi- fe kako bi mogao da proveri poslovne prepiske i možda da obavi i neki poslovni razgovor dok je na odmoru. Jarac često više vole planinu od mora.

Vodoija

Obožava odmor, letovanje, more..  Na odmoru očekuje odličan provod, dobru zabavu, uzbuđenje i uživanje. Za nju odmor i provod poćinju onog trenutka kad sedne u autobus ili avion. Vodolija nije toliko izbirljiva po pitanju smeštaja i luksuza ali jeste kad je u pitanju društvo. Društvo mora da bude odabrano kako bi odmor zaista bio nezaboravan doživljaj. Vodolije će često sa sobom povesti mnoštvo ljudi na odmor ali će vrlo brzo steći i nove poznanike.

Ribe

Ribe su vodeni znak i naravno da obožavaju more. One stalno maštaju kako bi mogle da žive na moru.  Vole egzotične destinacije: dobre hotele, duge peščane plaže, tirkizno more, zalazak Sunca... Obožavaju da plivaju, rone, ne bi izlazile iz vode.. Veoma su romantične i najradije na odmor i putovanja idu sa voljenom osobom. Kada je društvo u pitanju, ne vole veliku gužvu, najradije su to 2, 3 osobe sa kojima znaju da će se lepo provesti i da će biti opuštene.  

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh