Odgovori astrologa

odgovori astrologa
Odgovor za osobu pod šifrom „zvončica“:

Draga zvončice, nije potpuno sigurno da će doći do selidbe ali je ipak moguće da se to dogodi do jeseni ove godine. Sve je to propraćeno određenim problemima. Neke od problema može stvarati i porodica ili obaveze prema porodici. U jednom trenutku će izgledati da će sigurno doći do selidbe a već sledećeg se ispereče problemi. Čak ni vi sami niste potpuno sigurni da li treba da se selite ili ne. Biće naglih obrta oko selidbe i ukoliko do nje dođe sve će biti brzo i biće i nekih neočekivanih stvari. Ukoliko ne dođe do selidbe do jeseni ove godine onda je to bolje ostaviti za period posle rođendana sledeće godine. Od rođendana sledeće godine možete da očekujete povoljna dešavanja na privatnom planu i planu porodice.
Za vas je bolje što ne živite u mestu rođenja.

 Odgovor za osobu pod šifrom „cvet“:

Ti si zaljubljive prirode, romantična si i maštaš o svom princu kao i mnoge druge devojke ali ti kao i svaka vodolija jako voliš i slobodu. Tvoje veze tokom srednje škole mogu biti nestabilne i kratke. Može ti se dogoditi i da se zaljubiš u dva momka i da ne možeš da se odlučiš koga više voliš ili da imaš neko vreme i paralelnu vezu. Momka možeš da upoznaš uz pomoć prijatelja ili neki drug može da postane tvoj momak. Ali momka možeš da sretneš na nekom daljem putovanju, putovanju u inostranstvo. Posebno je povoljno kada putuješ na more ili negde gde postoji neko jezero ili velika reka u tkavim mestima se uvek može dogoditi neka romantična ljubav. Od 20 januara i tokom februara i marta ove godine je povoljan period za ljubav ali je to i jesen ove godine. Ipak prava ljubav te očekuje na fakultetu. To može biti kolega sa tvog ili nekog drugog fakulteta. To će biti velika ljubav koja može da se završi brakom. Naravno kada završite fakultet i zaposlite se.

Odgovor za osobu pod šifrom “doli”

Vi ste veoma vredni, odgovorni i pedantni u poslu. Uvek radite i radićete više poslova . Zbog toga lepo zarađujete. Vaša kreativnost najbolje cveta u samoći. Vi možete da radite u nekoj državnoj instituciji ili za državu, vladu... Vaša karijera napreduje sporo, korak po korak i najbolje uspehe ćete postići u zrelim godinama. Vrhunac u vašoj karijeri biće 42, 43 i 44 godina vašeg života. I ova i sledeća godina dosta su vam dobre poslovno i finansijski, posebno period od rodjendana ove do rodjendana sledeće godine. Od rodjendana 2019. do rođendana 2020. godine imaćete šansu da još nešto učite ali i da putujete u inostranstvo zbog posla a možda i da se preselite negde dalje, možda i u inostranstvo. Nekada ste pravi diplomata a često i vrlo direktni ponekad i oštri u komunikaciji to više dolazi do izražaja kako ste stariji a to možda nekad može da vam stvori probleme u poslu. Čuvajte se problema sa zakonom u poslu a čuvajte se i žena. Žene i ove godine mogu da vam stvaraju brige.

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh