Odgovor astrologa

odgovor astrologa 2
Odgovori astrologa

 Šifra - Mokica -  Draga Mokice, čovek vašeg života biće visok i vitak. Mogao bi imati neki mladež ili beleg na licu ili ispod kose, kao i na grudima. Upečatljive su njegove ruke sa dugim i tankim prstima i izraženim zglobovima. I jako je vešt sa rukama. Mogao bi se baviti i nekim umetničkim zanatom ali iz hobija ne profesionalno. Temperamentan je i stalno u pokretu. On ne miruje ni fizički ni mentalno. Radoznao je i pun ideja i pitanja. Ume da bude pričljiv ali ima i svoje periode ćutnje. Snalažljiv je u bilo kojoj situaciji. Društven je ,ima dosta poznanika, ali malo pravih prijatelja. Sklon je druženju sa osobama suprotnog pola. Mogao bi se baviti sportom ili radi neki posao gde mora da nosi uniformu. Veoma je ambiciozan i ostvariće dosta uspeha u karijeri. Dobro zarađuje tako da ne morate brinuti zbog materijalne situacije. Nema neko veliko nasledstvo a i to što ima dobiće u zrelim godinama. Kao i vi voli slobodu i ne podnosi ograničenja.

 Šifra-Vaga –Vodolija  - Ova godina vam je veoma povoljna za ljubav. Već su april i maj vrlo povoljni a još više leto ove godine posebno avgust. Tu osobu bi mogli da sretnete na nekom putu, možda na letovanju. Osoba bi mogla biti rođena u znaku strelca. Radi se o momku koji voli da priča i filozofira nestrpljiv, radoznao , obožava prirodu, sport a posebno putovanja.

 Šifra – leptirić 5  - Ti se teško zaljubljuješ. Često zbog sitnice možeš da odbiješ nekog momka. Pokušaj da nekoga malo bolje upoznaš pre nego što odlučiš da nije za tebe. Postoji određena doza nesigurnosti kod tebe kad je ljubav u pitanju zbog čega puno razmišljaš, puno analiziraš i stalno se preispsituješ. S druge strane ma koliko izbirljiva bila kad se zaljubiš nećeš videti ni jednu manu svog momka, jer nećeš želeti da je vidiš. Sklona si dugim vezama koje mogu naglo da počnu. Znači, dugo ti se niko ne dopada a onda se odjednom zaljubiš. Ova godina ti je povoljna za ljubav i to već april i maj kao i jesen ove godine. Moglo bi se dogoditi da momka previše idealizuješ a potpm se razočaraš jer se on ne uklapa u sliku koju si stvorila o njemu ane zato što je on loš. Zato kad se zaljubiš pokušaj da budeš malo realnija u svojim očekivanjima i svom viđenju svog momka, koliko je to moguće kad se neko zaljubi.

Šifra – Nena 31  -  Vaš muž može biti iz inostranstva i verovatno ćete živeti negde pored veće vode: more ili neko jezero. Brak je moguć do leta sledeće godine. Vas dvoje ste dosta različiti i prvo bi bilo dobro da se bolje upoznate. Vaš budući suprug mada lepo i romantično priča ume da bude hladan i distanciran a tu crtu će najviše pokazati tokom braka i to je ono što će vam možda najviše i smetati kod nejga.

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh