odgovor astologa

Odgovor za osobu pod šifrom “more“ 


Ova godina vam je povoljna za ljubav i to posebno letnji period i nema prepreka da ostanete zajedno. Ovo nije baš idealna kombinacija za brak i u slučaju da do braka dođe postepeno bi počeli da se javljaju problemi. Ovaj muškarac će pokušavati da vas kontoliše, sputava, pokazivaće i ljubomoru što bi se sve moglo negativno odraziti na brak. I razlika u godinama bi se vremenom pokazala kao problem u braku. U ovoj godini teško da će doći do selidbe osim ako ne planirate neko daleko inostranstvo kao što je Amerika, Kanada ili Australija. Ova godina vam je povoljna za ljubav, posao ili školu a sledeća za selidbu i brak.

Odgovor za osobu pod šifrom „zvončica“


Postoje dosta jake emocije između vas i verovatno treba mnogo snage da se ovakva veza prekine. Leto ove godine je teško emotivno a posebno početak jeseni. Uprkos svemu ova veza može da potreje još neko vreme. Možda i do proleća 2020.god. Ipak  ova veza je dobra kao tajna ali sve ostalo bi teže funkcionisalo. Vi ćete imati drugi brak i on će biti dobar. Samo što se može dogoditi da taj brak bude tek za deset godina. Ukoliko smognete snage i prekinete sa ovom vezom, proleće sledeće godine je povoljno emotivno pa bi čak ikraj 2019 i početak 2020 u tom slučaju mogao biti povoljan za brak. Potom je tu 2022. godina i ona deluje uzvesnije od 2019. A u krajnjem slučaju je to za deset godina. Znam da vam to sada izgleda daleko ali bar će brak biti skladan.  

 

odgovor za osobu pod šifrom "saschkars"

 

Vaš brak je u krizi već neko vreme. Po horoskopu vašeg supruga za njega je posebno bila teška prva polovina 2016. Vama je druga polovina 2017. donela dosta problema. I ovo proleće je bilo teško za vaš brak. Ipak sada bi polako situacija mogla da krene na bolje. Biće još problema i turbulencija ali svakako može da bude bolje i vaš brak ima dobre šanse da opstane.

 

odgovor za osobu pod šifrom "zaljubljena2"

 

Postoje odlične šanse da vi budete zajedno. I to se može dogoditi još ovog leta a jun i avgust su posebno povoljni. Ne znam vreme rodjenja ovog momka ali bih rekla da je on donekle nesiguran emotivno i da mu je potrebno malo ohrabrenja sa vaše strane. Ukoliko dođe do veze ove godine biće povremenih nesuglasica ali sve to možete da prevaziđete.

Odgovor za osobu pod šifrom „maska“

Veće šanse su da upišeš psihologiju. Mislim da ti to i više leži. Ti imas dara da radiš posao u kom pomažeš drugima i brineš o njima. Takođe, možeš se baviti privatnim poslom ili raditi u svom domu, posebno u zrelijim godinama. Kada je gluma u pitanju leže ti nove i avangardne teme pa ukoliko ostaneš pri tome da opet konkurišeš na glumu mogla bi tako nešto da spremiš za prijemni ili možda neki mjuzikl, ples.... Prijemni ispit će biti težak i sledeće godine i zato počni pripreme na vreme.

Odgovor za osobu pod šifrom „limunana“

Kada završiš fakultet mogla bi da radiš sa decom. Možda ćeš da predaješ u nekoj srednjoj školi i zato bi ti odgovarao FON, smer informacione tehnologije. Tebi leži sve što je vezano za kompjutere i nove tehnologije. Mogla bi da radiš i u šou biznisu, pozorištu ili ustanovama za kulturu čak i da ne završiš FDU. Tebi leži muzika, komjuterska, elektronska, nova, moderna ali i fotografija, kamera. Ako se odlučiš za glumu onda biraj nove pravce u umetnosti.

 

 

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh