Odgovor astrologa

Odgovor za osobu pod šifrom“Sunce“

Na žalost moram reći da situacija u vašem braku nije ni malo ružičasta. Postoje velike šanse za razvod. Ipak nećete se baš tako lako odlučiti da sve to prekinete. Tokom 2019.godine biće dosta bračnih trzavica, posebno tokom leta sledeće godine i leto 2020 je dosta teško za vaš brak ali posebno kritično će biti leto 2021. Vi nemate baš sreće kada je brak u pitanju ali ipak ako se razvedete i jednog dana odlučite za treći brak on ima daleko više šanse da traje. Leto 2021 je kritično za brak ali bi vam jesen i kraj te godine mogli doneti neku novu, lepu emotivnu priču.

Taj budući muškarac će biti jaka ličnost, ambiciozan, odgovoran, pedantan, vredan... Poslovno je verovatno povezan sa inostranstvom i dosta putuje. Ipak on će biti i veoma emotivan, romantičan i ranjiv. Trudiće se da prikriva tu osetljivost i da je ne pokaže ali će ona ponekad isplivavati u vidu povremenih slabosti. Porodica mu je važna i za nju je jako vezan, posebno za majku ali to nije bolesna vezanost. Radi se o čoveku koji ima dosta prijatelja i veoma je društven. Razveden je i verovatno ima jedno dete.

Odgovor za osobu pod šifrom"zvezda"

 

Može doći do obnavljanja veze sa tom osobom ali bi moglo doći i do ponovnog prekida.Septembar je povoljan za ljubav i pomirenje ali bi prvi problemi mogli doći već u oktobru. I 2019. je slična. Imaćeš vezu i bićeš zaljubljena ali će ipak u toj vezi povremeno biti trzavica, svađa pa možda i prekida i pomirenja. Tek period od rođendana 2019. donosi stabilnost na emotivnom planu.

Odgovor za osobu pod šifrom “Vodolija”

Draga Vodolijo, od novembra ove godine tranzitni Jupiter će se kretati kroz tvoje peto polje, polje ljubavi, što tebi može doneti lepe trenutke na emotivnom planu. Mada bi ti se već sada u oktobru moglo dogoditi da se zaljubis ako ne, 2019 će biti dobra za ljubav.. Pored oktobra veoma povoljni meseci za ljubav su i decembar ove i april sledeće godine. Momak koji bi mogao da zaokupi tvoju pažnju u narednom periodu je možda malo mlađi od tebe. Ono što treba da shvatiš kada je ljubav u pitanju da ne postoji idealan momak. Niko nije savršen a prinčevi žive samo u bajkama. Kako reče jedan naš poznati psiholog nemoj tražiti princa, potraži momka.

 

 

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh