Hipnoza za mršavljenje

woman

Šta je hopnoza?

Hipnoza je prirodno stanje našeg uma koje nam se događa spontano više puta u toku dana. Kada ste veoma na nešto usredsređeni kao kada čitate zanimljivu knjigu ili gledate dobar film i potpuno ste udubljeni u sadržaj knjige ili filma vi ste u stanju lagane hipnoze. Isto tako kada vozite nekim dobro poznatim predelima često zapadate u omamljujuće stanje hipnoze i ne primećujete kuda se krećete već se iznenadite kada shvatite da ste stigli na cilj. Zato što je hipnoza nešto što nam se svakodnevno dešava nema ni razloga za strah od hipnoze.
Hipnoza nije san, mada reč hipnosis na grčkom znači san ili spavanje. Vi ste u hipnozi samo duboko opušteni. Baš zbog te opuštenosti i pozitivnih sugestija koje dobijate od svog hipnoterapeuta hipnoza je izuzetno prijatna. Pošto hipnoza nije san, ne može vam se dogoditi da se ne probudeite iz hipnoze. Mada, ako hipnozu slušate u ležećem položaju, možete da utonete u san ali ćete se probuditi kad se naspavate ili vas neko drugi probudi.
Zbog duboke relaksiranosti našeg uma tokom hipnoze sugestije idu direktno u podsvesni um i zbog toga hipnoza daje brze rezultate, već nakon nekoliko seansi. Hipnoza se koristi u hipnoterapiji radi menjanja ponašanja i uverenja a sve za rad postizanja cilja koji osoba želi da ostvari. Hipnoterapija pomaže u otklanjanju trauma, strahova, fobija, stresa. Pomaže za opuštanje, jačanje samopouzdanja, koncentracije, poboljšanje pamćenja i učenja, protiv pušenja, gojaznosti...

face

Pripreme za hipnozu

Pronađite tiho i mirno mesto. Prigušite svetlo, spustite roletne, ne treba da bude mrak već polutama. Potrebno je da vam bude udobno , kako vam ništa ne bi ne bi odvlačilo pažnju. Isključite mobilni i obezbedite da vas niko ne uznemirava tokom seanse.

hypnosis

Vreme je praznika i izobilja hrane, zato smo za vas pripremili ovu hipnozu kako ne biste preterali sa jelom a i da se polako i bez opterecemja pripremite za prolece, da ga docekate u punom sjaju.

Milena Marjanović
astrolog, hipnoterapeut i life coach

Download Name Play Size Duration
download hypnosis-for-losing-weight
38 MB 24:00 min

a change in lifestyle

Milena Marjanovic

astrolog, hipnoterapeut i life coach

 

Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh